Aprīļa gastronomijas meistarklasē - jūrasveltes un majonēze uz piena bāzes
12. aprīlis, 2018 pl. 14:30
Aicinām ikvienu interesentu piedalīties gastronomijas meistarklasē 22.aprīlī, plkst. 11:00, Kr.Barona ielā 62, 4.stāvā, lai kopā ar centra direktoru Javier Fernandez Cruz iepazītu spāņu gastronomiju un spāņu kultūru.
Aprīļa gastronomijas meistarklasē iepazīsim šādas spāņu mājas ēdienu receptes:
- Judías y huevo con lactonesa en hojaldre (Kārtainās mīklas groziņš ar zaļajām pupiņām, olu un majonēzi uz piena bāzes)
- Romescada de pescado y marisco (Zivs un jūrasvelšu sautējums)
- Huevecillos con leche (Aromatizēta piena un baltmaizes deserts)
Aktivitātes valoda – latviešu. Lai piedalītos šajā meistarklasē, NAV jābūt centra studentam vai biedram - šī meistarklase ir paredzēta ikvienam interesentam, spāņu valodas zināšanas arī nav nepieciešamas.
Kā allaž - kopā gatavosim, kopā ieturēsim maltīti un, malkojot spāņu vīnu, iepazīsim spāņu kultūru.
Dalības maksa: 18.00Eur.
Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 20.aprīlim, rakstot uz seneca@seneca.lv vai zvanot pa tel. 26713037.